COD GALBEN: 07-08-2020 ora 10 Intre 07 și 08 august;Fenomene vizate se va semnala 07 și 08 august in 07 și 08 august;

S-a reluat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Variantei de Ocolire Galaţi

Marţi, 14.01.2020, CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare şi Execuţie "Varianta de Ocolire Galaţi"", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020.

Menţionăm că operatorii economici interesaţi de participarea la această procedură de achiziţie publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor).

Valoarea estimată a procedurii este de 899.555.992 lei fără TVA

Durata contractului este de 54 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 42 luni perioada de execuţie a lucrărilor.
Finanţarea proiectării şi execuţiei Variantei de Ocolire Galaţi în lungime de 33,6 km se va face din fonduri POIM.

CNAIR S.A.