Întâlnirea ministrului apărării naţionale cu reprezentanţii companiei Lockheed Martin

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut marţi, 14 ianuarie, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu preşedintele companiei Lockheed Martin, Marillyn Hewson.

Subiectele aflate pe agenda convorbirilor au vizat stadiul implementării programelor de înzestrare aflate în derulare cu această companie, precum şi cele aflate în etapa de operare şi suport, Avionul multirol F-16, Lansator Multiplu de rachete cu bătaie mare - HIMARS, Sistemele sol-aer PATRIOT, radare de mare distanţă sau radare pentru supraveghere la înălţimi mici şi medii.

De asemenea, au fost analizate aspecte legate de oportunităţile de cooperare industrială care ar putea implica industria naţională de apărare în producerea, asamblarea sau mentenanţa unor echipamente din portofoliul companiei, aflate sau care urmează a intra în dotarea Armatei României.

Biroul de presă