COD GALBEN: 26-01-2020 Intre 08:40 si 12:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Satu Mare;

"Tramvaiul colindelor" va circula timp de trei săptămâni în Capitală

Primăria Capitalei şi Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), organizează, în perioada 14 decembrie 2019 - 3 ianuarie 2020, un eveniment socio-cultural organizat, ca în fiecare an, în preajma Crăciunului, "Tramvaiul Colindelor".

Astfel, timp de trei săptămâni, pe traseul liniei 1, va circula un tramvai modernizat, frumos împodobit, care va străbate centrul Capitalei şi le va oferi celor care călătoresc cu el colinde şi alte cântece de iarnă (româneşti şi internaţionale).
Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat în Uzina proprie a STB, este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă şi cu urarea "Sărbători fericite!".

În tramvai vor avea acces toţi călătorii, iar vehiculul va avea un program normal de funcţionare şi va opri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.

Cu o tradiţie de 110 ani, Societatea de Transport Bucureşti a devenit un reper important în istoria Capitalei, făcând permanent eforturi pentru creşterea calităţii serviciilor şi consolidându-şi de-a lungul timpului rolul semnificativ pe care il are în viaţa socială a oraşului. Tramvaiul Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB îşi dovedeşte ataşamentul faţă de călători.
Proiectul îşi propune să aducă o nuanţă veselă peste peisajul urban, în cele mai circulate zone din Bucureşti.

Biroul de Presă al STB SA