Copiii colorează sărbătorile, în Galeriile "Cromatic", la Festivalul Crăciun Ţărănesc - Împodobirea Bradului.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vă invită şi anul acesta la "Festivalul Crăciun Ţărănesc - Împodobirea Bradului", organizat în cadrul proiectului "Micul artist", coordonat de prof. Dorina Chirion Tîncă.

Evenimentul va avea loc marţi, 17 decembrie 2019, între orele 13,00 - 15,00, în Galeriile "Cromatic", la sediul instituţiei, str. Alexandru Macedonski 28.

În programul evenimentului se regăsesc: expoziţie, recital de poezie, audiţii muzicale, dansuri populare, scenete ş.a., realizate de elevii şcolilor: "Ion Creangă" - Structură Şcoala Nr. 38 - Cernele, Şcoala "Sf. Dumitru", Şcoala "Decebal", Liceul de Arte "Marin Sorescu", Şcoala "Gheorghe Bibescu", Şcoala "Nicolae Bălcescu", Colegiul Naţional "George Coşbuc", Şcoala Siliştea Crucii, Şcoala "Lascăr Catargiu", Grădiniţa cu program prelungit "Curcubeul Copilăriei", Liceul cu Program Sportiv "Petrache Trişcu", Şcoala "Alexandru Nicolaid", Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu", Colegiul Naţional "Carol I".

Prin aceste activităţi este dat startul unei noi serii de expoziţii, spectacole şi concursuri, care urmăresc identificarea şi afirmarea micilor talente.

Profesorii colaboratori în proiect sunt: Dihoru Iulica, Trăşculescu Adela, Constantinescu Oana, Jugănaru Mirela, Sobaru Dana, Rădoi Simona, Epuran Carmen, Udrescu Cristina, Sarchiz Livia, Sarchiz Elena, Stamin Ela, Constantinescu Nicoliţa, Dojan Stela, Stovicek Rodica, Dincă Monica, Dincă Cristian, Ivan Mihaela, Marica Lorena Roxana, Păun Aura, Nicolae Loredana, Tănasie Monica, Bocioagă Loredana, Olaru Mihaela, Lişteveanu Maria Camelia.