COD GALBEN: 12-08-2020 ora 10 Intre 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate se va semnala 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate COD GALBEN: 12-08-2020 ora 20 Intre 20:55 si 21:45 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului in Județul Mureş;

Muzeul "Vasile Pârvan" are deosebita bucurie de a organiza, acum în prag de An Nou, un concert de Crăciun, care se doreşte a fi darul pe care îl oferim acelora pentru care muzeul reprezintă o instituţie apropiată de sufletul şi mintea lor. Este vorba de un concert inedit, de nai, susţinut de studenţi şi masteranzi ai cunoscutului prof. univ. dr. ION NEGURĂ, dascăl atât la Academia de Muzică din Chişinău cât şi la Universitatea Naţională de Arte "George Enescu" din Iaşi. Profesorul a iniţiat şi condus, la un moment dat, cea mai de succes formaţie de nai din lume.

Formaţia de nai va fi formată din interpreţii: ADRIANA BABINA, EUSEBIU TOMA, RADU MARIUS MOROŞANU, TEODORA ALBU, ELENA ALEXANDRA COŞOFREŢ şi vor interpreta lucrări de: G.F. Haendel , F. Schubert, J.B. Singelee, F. Lehar, Gh. Zamfir, C.Arvinte, V.Crăciun, V.Iovu. La pian se va afla prof. univ. dr. AURELIA SIMION, prorectorul universităţii, artist cu o carieră excepţională, atât ca solist cât şi în domeniul acompaniamentului. A participat la diverse cursuri de măiestrie, festivaluri, concursuri naţionale şi internaţionale.

Recitalul va avea loc duminică 15 decembrie, 2019, ora 11,00 la Pavilionul Expoziţional "Marcel Guguianu".

INTRAREA LIBERĂ

Director