COD GALBEN: 12-08-2020 ora 10 Intre 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate se va semnala 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate COD GALBEN: 12-08-2020 ora 19 Intre 19:30 si 20:30 se va semnala intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, descărcări electrice, averse ce vor depăși 10...15 l/mp in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 12-08-2020 ora 19 Intre 19:30 si 20:20 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului in Județul Mureş; COD GALBEN: 12-08-2020 ora 19 Intre 19:15 si 20:15 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului in Județul Sibiu; COD GALBEN: 12-08-2020 ora 19 Intre 19:05 si 20:00 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 12-08-2020 ora 19 Intre 19:05 si 20:00 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin;

În perioada 9-12 decembrie 2019, o delegaţie a Grupului de prietenie cu România din Duma de Stat a Federaţiei Ruse, condusă de deputatul Dmitrii Islamov, preşedintele grupului, efectuează o vizită oficială în România.

Programul vizitei cuprinde, la nivel parlamentar, întrevederi cu deputatul Andrian Ampleev, preşedintele Grupului de prietenie cu Federaţia Rusă din Parlamentul României, şi cu alţi membri ai Grupului parlamentar. La nivelul conducerii Camerei Deputaţilor, delegaţia va fi primită pe 10 decembrie a.c. de deputata Carmen Ileana Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, urmând ca dezbaterile dintre cele două părţi să continue în cadrul prânzului oficial.

Întrevederile dintre demnitarii români şi parlamentarii ruşi îşi propun reluarea dialogului bilateral dintre cele două foruri legislative şi evidenţierea rolului diplomaţiei parlamentare în contextul general al cooperării româno-ruse.