COD GALBEN: 12-08-2020 ora 10 Intre 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate se va semnala 12 august, ora 12:00 – 12 august, ora 23:00Fenomene vizate COD GALBEN: 12-08-2020 ora 20 Intre 20:55 si 21:45 se va semnala averse ce vor depăși 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului in Județul Mureş;

Program circulaţie Oraviţa - Anina

CFR Călători informează că începând cu data de 15 decembrie 2019, pentru a răspunde cererilor pasagerilor/turiştilor şi autorităţilor locale, va pune în circulaţie zilnic pe ruta Oraviţa - Anina o pereche de trenuri, după următorul program:
- R 9695 Oraviţa (plecare 11:15) - Anina ( sosire 13:11)
- R 9694 Anina (plecare 14:40) - Oraviţa (sosire 16:37)

Un bilet pe ruta Oraviţa - Anina costă 10 lei iar rezervarea obligatorie a locului 3.90 lei.

Pentru informaţii actualizate călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament faţă de societate în sensul garantării accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.

Serviciul PR - Marketing
SNTFC CFR Călători SA