COD GALBEN: 09-12-2019 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Covasna, Județul Harghita;

Rezultatele PISA arată cel mai clar nevoia de a pune în practică proiectul ROMÂNIA EDUCATĂ.

Solicit tuturor partidelor care declară că educaţia este pe primul loc, în special USR, dar şi parlamentarilor altor formaţiuni politice, să susţină Proiectul Preşedintelui Klaus Iohannis - ROMÂNIA EDUCATĂ!

Dacă nu vom implementa cât mai repede Proiectul ROMÂNIA EDUCATĂ, rezultatele se pot chiar înrăutăţi la următoarea evaluare! Avem obligaţia să asigurăm fiecărui copil şansa la o educaţie de calitate în România!

Am ajuns în această situaţie fix pentru ca s-au făcut schimbări după ureche, heirupiste, generate doar în contextul unor rezultate dramatice la evaluări. Avem obligaţia să nu acţionăm ca PSD care se raportează la educaţie doar electoral. Am avut 10 miniştri ai educaţiei în 5 ani, 64 de ordonanţe generate de urgenţe, fără a evalua efectele şi fără a gândi ce se întâmpla în timp.

Raluca Turcan,
Preşedinte PNL Sibiu