COD GALBEN: 02-03-2021 ora 19 Intre 19:15 si 02:00 se va semnala Intensificări ale vântului, cu rafale de 90 - 100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara;

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, organizează luni, 9 decembrie 2019, la ora 17:30, o expoziţie de pictură cu vânzare în scop caritabil. La deschidere va fi prezentă doamna profesor doctor Anca Gheorghiu, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, autoarea majorităţii exponatelor.

Evenimentul va avea loc luni, în foaierul sălii "Carol I" din incinta Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (Str. Ion Ghica, nr. 4, sector 3, Bucureşti). Expoziţia va fi deschisă până vineri, 13 decembrie 2019. Suma obţinută în urmă vânzării tablourilor, va fi donată către Secţia de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu" din Bucureşti.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH), eminamente creştin, este unicul moştenitor şi continuator legitim al spiritului şi tradiţiei Ordinului Templier medieval înfiinţat în 1118 la Ierusalim şi are ca scop apărarea credinţei şi a religiei creştine, promovarea virtuţilor cavalereşti şi ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Ordinul este prezent în România din anul 2003 şi îşi desfăşoară activitatea prin intermediul Asociaţiei "Magnus Prioratus Romaniae", organizaţie privată, autonomă, voluntară, apolitică şi non-profit.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică. Are ca scop reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti în vederea dezvoltării comerţului, a industriei, a agriculturii şi a serviciilor corespunzătore cerinţelor economiei de piaţă. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ Bucureşti, indiferent de forma de organizare şi funcţionare sau denumirea avută de la înfiinţare, în 1868, până în prezent, fiind practic nedesfiinţată de-a lungul istoriei sale.

Cavaler Mare Cruce Dan VASILIU
Marele Prior General Magistralal României