COD GALBEN: 09-12-2019 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Covasna, Județul Harghita;

PRECIZĂRI

Primarul General, Gabriela Firea, a sancţionat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziţiei a trei autoturisme cu tracţiune integrală. Deşi realizată cu respectarea prevederilor legale şi în deplină transparenţă, achiziţia nu este oportună, în opinia edilului-şef.

Primarul General: "Nu sunt de acord cu astfel de achiziţii, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecinţă, am solicitat remedierea acestei situaţii, eventual prin vânzarea lor şi achiziţia unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate."

Totodată, Primarul General a dispus realizarea unei analize minuţioase a tuturor achiziţiilor acestei companii.

Reamintim că, prin anunţul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziţia a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracţiune integrală, varianta de echipare medie şi consum mediu de 7,4 l/100km.

Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica Bucureşti va demara cel puţin 3 şantiere consecutive - Piaţa Bobocica, Drumul Taberei şi Ferentari - pentru modernizarea reţelei de termoficare a Capitalei.

Direcţia de presă