COD GALBEN: 09-12-2019 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Covasna, Județul Harghita;

Transport agabaritic pe ruta DN Centura Bucureşti (Intersecţia DNCB-DJ401) - Nădlac 2 P.T.F. (judeţul Arad)

În perioada 3.12.2019 - 6.12.2019, se vor desfăşura trei transporturi cu depăşiri pe traseul :

DN Centura Bucureşti (Intersecţia DN Centura Bucureşti-DJ401) (jud.IF) - Intersecţia DN2-DN Centura Bucureşti ˇ Intersecţia A3-DN Centura Bucureşti + A3 Ploieşti + DN1 + DN1B + DN1A + Vălenii de munte + Centura ocolitoare Braşov + DN1 + Voila + A1 + Sibiu + DN76 + Şoimuş + DN7 + Deva + DN68A + Săcămaş + A1 + DN7 + DN7G + A1 + Nădlac 2 P.T.F. (judeţul Arad)

Vehiculele transportă o structură metalică pentru export.

Lăţimea maximă a vehiculelor este 6,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Şituatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Alina Sabou
Compartiment Comunicare DRDP Timişoara