COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

REPORT LA LOTO 6/49: peste 4 MILIOANE EURO

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, ÎN DIRECT, PE ROMÂNIA TV, ÎN CADRUL EMISIUNII "ROMÂNII AU NOROC", ÎNCEPAND CU ORA 18:15

Joi, 5 decembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la TRAGERILE SPECIALE LOTO - LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!, de duminică, 1 decembrie, s-au înregistrat 33.577 de câştiguri, în valoare totală de 2.397.874,50 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 19,54 milioane lei (peste 4 milioane de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 1,84 milioane lei (peste 385.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 1,96 milioane lei (aprox. 411.000 de euro), iar la categoria a II-a, la acelaşi joc, reportul este de aproximativ 330.000 de lei (peste 69.000 de euro). La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de aproximativ 180.000 de lei (peste 37.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 342.000 de lei (peste 71.600 de euro), iar la Super Noroc, reportul categoriei I este de peste 121.700 de lei (peste 25.400 de euro).

LOTERIA ROMÂNĂ IŢI SCHIMBĂ VIAŢA!

La tragerea principala Loto 6/49, de duminică, 1 decembrie, la categoria a II-a, s-au înregistrat două câştiguri a câte 132.560,80 lei. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la o agenţie din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, iar cel de-al doilea a fost completat, de asemenea, cu trei variante simple la Loto 6/49, fiind jucat la o agenţie loto din Sibiu.

De asemenea, la tragerea principala Loto 5/40, de duminică, 1 decembrie, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câştig în valoare de 109.988,50 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din oraşul Siret, jud. Suceava şi a fost completat cu o varianta simplă la Loto 5/40.

Jucătorii şi reprezentanţii mass media pot asista la tragerile loto. Înscrierile se fac la Biroul Comunicare şi Protocol al C.N. "Loteria Romana" S.A. telefon 0372.137.351/e-mail pr@loto.ro.

Biroul Comunicare şi Protocol