COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 06 iulie, orele 12 se va semnala disconfort termic in disconfort termic; COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate se va semnala 06 iulie, ora 12:00 – 06 iulie, ora 21:00 Fenomene vizate COD GALBEN: 06-07-2020 ora 10 Intre 07 iulie, ora 03 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate COD PORTOCALIU: 06-07-2020 ora 14 Intre 14:45 si 17:00 se va semnala averse torențiale ce vor acumula local 35...50 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni. in Județul Argeş;

20 DE ANI DE COLABORARE ECONOMICĂ ROMÂNO-MAGHIARĂ
CCI MARAMUREŞ, ALĂTURI DE CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A UNGARIEI

Preşedintele CCI Maramureş, Florentin-Nicolae Tuş, şi directorul Târguri Promovare din cadrul instituţiei camerale, Adrian Nicolaescu, au participat luni, 25 noiembrie a.c., în Bekescsaba (Ungaria), la evenimentul festiv ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei.

În cadrul aniversării, în prezenţa Dr. Semjen Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei, Florentin Tuş a înmânat preşedintelui Secţiunii Maghiară-Română a CCI Ungară şi preşedinte al CCI Bekes, Dr. Orosz Tivadar, o plachetă aniversară în semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate şi profesionalism ai Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei, pentru contribuţia remarcabilă în dezvoltarea mediului de afaceri şi parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureş.

Florentin-Nicolae Tuş, preşedinte CCI Maramureş: "Am fost onoraţi să dăm curs invitaţiei omologilor noştri şi să fim alături de ei într-un moment aniversar atât de important. Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş se bucură de o colaborare eficientă cu instituţiile camerale din Ungaria, concretizată în proiecte economice comune sau schimburi de experienţă în sprijinul mediului de afaceri."

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş