COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 13-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

20 DE ANI DE COLABORARE ECONOMICĂ ROMÂNO-MAGHIARĂ
CCI MARAMUREŞ, ALĂTURI DE CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A UNGARIEI

Preşedintele CCI Maramureş, Florentin-Nicolae Tuş, şi directorul Târguri Promovare din cadrul instituţiei camerale, Adrian Nicolaescu, au participat luni, 25 noiembrie a.c., în Bekescsaba (Ungaria), la evenimentul festiv ocazionat de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei.

În cadrul aniversării, în prezenţa Dr. Semjen Zsolt, viceprim-ministru al Ungariei, Florentin Tuş a înmânat preşedintelui Secţiunii Maghiară-Română a CCI Ungară şi preşedinte al CCI Bekes, Dr. Orosz Tivadar, o plachetă aniversară în semn de apreciere pentru cei 20 de ani de activitate şi profesionalism ai Secţiunii Maghiară-Română a Camerei de Comerţ şi Industrie a Ungariei, pentru contribuţia remarcabilă în dezvoltarea mediului de afaceri şi parteneriatul îndelungat cu CCI Maramureş.

Florentin-Nicolae Tuş, preşedinte CCI Maramureş: "Am fost onoraţi să dăm curs invitaţiei omologilor noştri şi să fim alături de ei într-un moment aniversar atât de important. Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş se bucură de o colaborare eficientă cu instituţiile camerale din Ungaria, concretizată în proiecte economice comune sau schimburi de experienţă în sprijinul mediului de afaceri."

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş