COD GALBEN: 19-11-2019 ora 20 Intre 20:15 si 23:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa; COD GALBEN: 19-11-2019 ora 20 Intre 20:10 si 23:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Suceava;

Declaraţii de presă susţinute de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, în urma participării la votul pentru alegerile prezidenţiale

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a susţinut duminică, 10 noiembrie a.c., la Bucureşti, declaraţii de presă, în urma participării la votul pentru alegerile prezidenţiale.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declaraţiilor de presă:

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar recunosc că şi pentru mine personal.

Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România şi sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulţi români îşi doresc acelaşi lucru.

Astăzi, în ziua votului, este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an. Ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic.

Aşadar, dragi români, vă aştept la vot!

Mulţumesc!

Departamentul Comunicare Publică