COD GALBEN: 17-11-2019 ora 12 Intre 12:00 si 18:00 se va semnala intensificări ale vântului, temporar cu viteze la rafală de 90...100 km/h in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 12 Intre 12:00 si 18:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...75 km/h, iar la peste 1800 m în județele Caraș-Severin și Hunedoara, vor fi rafale de 90...100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 12 Intre 12:00 si 18:00 se va semnala intensificări ale vântului, temporar cu rafale de 90...100 km/h. in Județul Braşov, Județul Sibiu; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 12 Intre 12:00 si 18:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 17-11-2019 ora 10 Intre 10:00 si 14:00 se va semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Sibiu;

"Take, Ianke şi Cadâr" vor cuceri Topliţa prin forţa râsului

După ce a cucerit publicul târgumureşean, cea mai recentă premieră la Sala Mare a Companiei "Liviu Rebreanu", "Take, Ianke şi Cadâr", va lua şi alte oraşe cu asalt de râsete şi voie bună. Topliţa va fi prima destinaţie, după care vor urma reprezentaţii la Reghin, Blaj şi Miercurea Ciuc.

Piesa lui Victor Ion Popa va delecta publicul cu prospeţimea farmecului său şi va oferi un nou reper de umanitate într-o societate care prea des se grăbeşte să acuze înainte să încerce să înţeleagă şi poziţia aproapelui său. Dragostea va învinge în cele din urmă? Rămâne de văzut în varianta propusă de Compania "Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.

Din distribuţie fac parte actorii Liviu Pancu (Take), Dan Rădulescu (Ianke), Costin Gavază (Cadâr), Cristian Iorga (Ionel), Loredana Dascălu (Ana), Csaba Ciugulitu (Iţic), Cristina Holtzli (Baba Safta) şi Ştefan Mura (Gypsy). Regia îi aparţine lui Nicu Mihoc, scenografia este realizată de Horaţiu Mihaiu, iar regia tehnică este asigurată de Teodora Crăciun.

Reprezentaţia de la Topliţa va avea loc marţi, 12 noiembrie, ora 18,00, pe scena Casei de Cultură.

Biletele pot fi achiziţionate de la Centrul de Informare Turistică Topliţa sau cu o oră înainte de începerea spectacolului de la intrarea în Sala Mare a Casei de Cultură din Topliţa!

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani!