Danube Furniture Cluster susţine şi promovează tinerele talente prin lansarea concursului "Danube Young Designers Award 2019"

În data de 1 noiembrie a.c., Danube Furniture Cluster - DFC, cu sprijinul USH Pro Business, membru DFC, a lansat concursul "Danube Young Designers Award 2019", eveniment ce a fost găzduit la Sala Frescelor de Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu".

La eveniment au fost prezenţi studenţi din cadrul facultăţilor Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", dna conf. dr. arh. Codina Duşoiu, membrii al clusterului DFC, precum şi reprezentanţi ai centrului USH Pro Business, care asigură Secretariatul concursului lansat, şi ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România - APMR.

În cadrul evenimentului de lansare a concursului, dl. Gabriel Năfurenu- preşedinte Danube Furniture Cluster a făcut o scurtă descriere a clusterului, aceasta fiind urmată de prezentările firmelor participante, membre DFC: ARTA LEMNULUI SRL, LUX ARTIM SRL, MOBIMAR SRL.

Evenimentul a punctat aspectele importante ale concursului precum tematica concursului (proiect de living modular şi tapiţerie/canapea; legătura cu ideea de Dunăre; originalitatea, ş.a) precum şi aspecte legate de prezentarea proiectului, mecanismul de desfăşurare a concursului, calendar şi deadline-uri, premii, juriul şi criteriile de jurizare, condiţiile de eligibilitate, regulament de participare, ş.a.

Au fost anunţate etapele concursului respectiv: Etapa 1- lansare concurs (1 noiembrie 2019); Etapa 2- aplicare şi înscriere (1 noiembrie - 9 decembrie 2019); Etapa 3 - jurizare (10-12 decembrie 2019) şi Etapa 4 - anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor (13 decembrie 2019).

Concursul este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani, scopul concursului fiind susţinerea şi promovarea tinerelor talente, participarea la concurs fiind gratuită. Evenimentul de prezentare a proiectelor câştigătoare şi de decernare a premiilor va avea loc în data de 13 decembrie 2019, ora 12:00, la sediul USH Pro Business.

Mai multe informaţii referitoare la concursul "Danube Young Designers Award 2019" le puteţi găsi pe website-ul www.adf-dfc.ro, secţiunea Activităţi (în limba română).

Danube Furniture Cluster
www.adf-dfc.ro