COD GALBEN: 12-11-2019 ora 11 Intre ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țăriiInterval de valabilitate se va semnala intensificări ale vântuluiInterval de valabilitate COD PORTOCALIU: 12-11-2019 ora 21 Intre 21:00 si 02:00 se va semnala îndeosebi la peste 2000 m, vânt puternic cu viteze ce vor atinge la rafală 120...140 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 12-11-2019 ora 18 Intre 18:00 si 23:00 se va semnala intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală 55...65 km/h in Județul Sibiu;

TRAGERILE SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI
13 OCTOMBRIE - 17 OCTOMBRIE - 20 OCTOMBRIE - 24 OCTOMBRIE

IMPORTANT! TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, IN DIRECT, PE ROMANIA TV, IN CADRUL EMISIUNII "ROMANII AU NOROC", INCEPAND CU ORA 18:15

Loteria Română organizează TRAGERILE SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI în zilele de 13 octombrie, 17 octombrie, 20 octombrie şi 24 octombrie.

Cu această ocazie, Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40, după cum urmează:

- La Loto 6/49, fondul de câştiguri al categoriei I va fi suplimentat cu câte 100.000 de lei pentru fiecare din cele patru trageri (13 octombrie, 17 octombrie, 20 octombrie şi 24 octombrie a.c.)

- La Joker, fondul de câştiguri al categoriei I va fi suplimentat cu câte 50.000 de lei pentru fiecare din cele patru trageri (13 octombrie, 17 octombrie, 20 octombrie şi 24 octombrie a.c.)

- La Loto 5/40, fondul de câştiguri al categoriei I va fi suplimentat cu câte 25.000 de lei pentru fiecare din cele patru trageri (13 octombrie, 17 octombrie, 20 octombrie şi 24 octombrie a.c.)

În total, Loteria Română pune la bătaie pentru TRAGERILE SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI, un fond suplimentar în valoare de 700.000 de lei.

REPORT LA JOKER: peste 3,66 MILIOANE EURO

REPORT LA LOTO 6/49: peste 2 MILIOANE EURO

Duminică, 13 octombrie, au loc primele trageri din seria TRAGERILOR SPECIALE LOTO ALE TOAMNEI. La tragerile loto de joi, 10 octombrie, s-au înregistrat 14.874 de câştiguri în valoare totală de 674.241,71 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 9,92 milioane lei (peste 2 milioane euro). Fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 100.000 de lei. La Noroc se înregistrează un report cumulat in valoare de peste 1,31 milioane lei (peste 277.000 de euro).

La Joker, la categoria I este in joc un report in valoare de peste 17,41 milioane lei (peste 3,66 milioane euro) iar la categoria a II-a se înregistrează un report in valoare de peste 158.000 de lei (peste 33.000 de euro). Fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 50.000 de lei. La Noroc Plus la categoria I este in joc un report in valoare de peste 150.600 lei (peste 31.700 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report in valoare de peste 738.000 de lei (peste 155.000 de euro). Fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 25.000 de lei. La Super Noroc este in joc, la aceeaşi categorie, un report în valoare de peste 76.500 de lei (peste 16.000 de euro).

Jucătorii şi reprezentanţii mass media pot asista la tragerile loto. Inscrierile se fac la Biroul Comunicare si Protocol al C.N. "Loteria Romana" S.A. telefon 0372.137.351/e-mail pr@loto.ro.

Biroul Comunicare şi Protocol