COD GALBEN: 19-10-2019 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 19-10-2019 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita; COD GALBEN: 19-10-2019 Intre 05:05 si 09:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Galaţi, Județul Vrancea; COD GALBEN: 19-10-2019 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 19-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Discursul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din zona Bucureşti - Ilfov (9 octombrie 2019)

Mulţumesc fiecărui coleg! Vă mulţumesc pentru primirea călduroasă!

Domnule preşedinte Klaus Iohannis, dragi colegi liberali,

Cred că cineva a vrut să-i facă o festă lui Firea. Ştiţi ce se întâmplă mâine? Mâine la orele 13:00, în Piaţa Universităţii, se dezveleşte o statuie. În anul 1903 a fost ridicată statuia lui Ion Brătianu, comuniştii în anul 1948 au dărâmat-o călcând în picioare istoria şi marile realizări ale lui Brătianu.

În 2014, grupul consilierilor Partidului Naţional Liberal a iniţiat un proiect de hotărâre, care a fost adoptat şi, mâine, dragi liberali, mâine la orele 13:00, se dezveleşte statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaştere a fiecărui bucureştean pentru ceea ce a făcut Partidul Naţional Liberal în istoria sa şi Ion Brătianu şi, tot mâine, la ora 13, începe votul la moţiunea de cenzură în care, sperăm, ca parlamentarii României să se trezească, să nu mai cadă pradă ispitei, corupţiei şi minciunilor gogonate ale derbedeilor, care îşi bat joc de România de 30 de ani şi să dea verdictul: România fără PSD, România cu Partidul Naţional Liberal, România cu Klaus Iohannis preşedinte.

Stimaţi colegi şi stimate colege, daţi-mi voie să vă spun că principala bătălie pe care o vom duce în următoarea perioadă este bătălia pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României.

Singura garanţie că România îşi poate reveni din dezastrul în care a fost aruncat de PSD, singura garanţie a faptului că România poate să revină pe drumul cel drept, singura garanţie pentru faptul că drepturile fiecărui român vor fi respectate, singura garanţie pentru faptul că România va rămâne puternic ancorată în proiectul euroatlantic şi singura garanţie că românii vor avea cu adevărat şansa de a trăi demn, liber pe propriile picioare şi de a atinge prosperitatea şi fericirea pe care o merită, este alegerea preşedintelui Klaus Iohannis pe 10 noiembrie şi pe 24 noiembrie, iar pentru acest obiectiv fiecare membru al Partidului Naţional Liberal, în următoarea perioadă, trebuie să dea tot ce are în el pentru a-l convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, că nu există altă soluţie decât Klaus Iohannis preşedinte.