Descoperă expoziţia "Un-hidden Romania x Acuarela"

În seara de 11 Octombrie 2019, Noaptea Albă a Galeriilor aduce împreună Acuarela şi feeder.ro / Save or Cancel pentru a prezenta o nouă ediţie a expoziţiei Un-hidden Romania.

Expoziţia cuprinde intervenţiile artistice realizate în cadrul programului Un-hidden Romania, printre care macheta totemului şi art toys de Pisica Pătrată, linogravuri şi paste-ups semnate de Maria Bălan, un tablou de Livi Po, macheta lucrării murale "Un-hidden" de KSELEQOQYNQYSHY, alături de macheta instalaţie "SENS" de John Dot S. De asemenea, proiectul va fi ilustrat prin fotografii din timpul realizării instalaţiilor şi harta Un-hidden Romania.

Un-hidden Romania este un program de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenţii artistice în spaţiul public care au ca scop umanizarea spaţiului public şi promovarea cunoaşterii şi explorării acestuia prin artă.

Pisica Pătrată
Maria Bălan
Livi Po
KSELEQOQYNQYSHY
John Dot S

Muzică în grădină de UFE.

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare şi propagare a artelor şi culturii, promovând şi facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-iniţiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităţilor sustenabile şi adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale şi editoriale.

Despre Acuarela/ Imbold, Galeria
Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociaţiei Culturale Imbold şi un spaţiu independent de generare şi expunere de artă contemporană.

Spaţiul galeriei este dublat de cel al Bistro-ului de arte Acuarela, un mic bistro pentru comunitatea de artişti din Bucureşti, un hub social, un promotor de evenimente culturale, o gazdă călduroasă de spectacole de teatru şi performance-uri.

Despre NAG 2019
În Bucureşti şaizeci şi nouă de locaţii vor anima harta celei de-a treisprezecea ediţii NAG invitând publicul să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane.

Programul NAG oferă ca în fiecare an posibilitatea publicului de a descoperi cultura contemporană în toată diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzică sau film, şi în toate formele de prezentare de la expunerea muzeală, la concept curatoriale sau lucrări expuse direct în studiourile artiştilor.

Istoricul programului street-art Un-hidden Romania

Pisica Pătrată - Totem @ Lente
Skinny Bunny - Pictură @ Sala Omnia (Centrul Naţional al Dansului Bucureşti)
VJ VLC - Video mapping @ Cinema Marconi