COD GALBEN: 15-07-2020 ora 21 Intre 21:00 si 22:00 se va semnala ploi cu caracter de aversă care vor cumula 25 l/mp, descărcări electrice, izolat grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului. in Județul Cluj;

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Politehnica Bucureşti - AS POLI reprezintă cea mai mare asociaţie studenţească din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, cu o vechime de 15 ani şi membri ce aparţin tuturor facultăţilor din UPB. AS POLI realizează proiecte care se adresează studenţilor din universitate şi care contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât şi la realizarea unei comunităţi studenţeşti solide.

În cei 15 ani de activitate, AS POLI a organizat proiecte la care au participat peste 100.000 studenţi, de la training-uri adresate unui grup de 20 persoane până la târguri de joburi cu 3.000 de studenţi. Asociaţia este membră a Uniunii Naţionale a Studenţilor din România.

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Politehnica Bucureşti - AS POLI cu sprijinul Universitatii POLITEHNICA din Bucureşti, cea mai veche şi prestigioasă şcoală de ingineri din România, organizează în data de 27 septembrie primul festival de muzică din Europa dedicat în mod exclusiv studenţilor unei universităţi.

Pe fondul interesului ridicat al generaţiei tinere faţă de festivaluri şi muzică electronică, UPB Music Festival va fi organizat în campusul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, în intervalul orar 12:00 - 04:30. La eveniment sunt aşteptaţi peste 5.000 studenţi UPB. Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi la nivel naţional, dar şi studenţi ai universităţii.

De la ora 12:00, participăm la scrierea inedită a unui manifest social ce implică realizarea şi semnarea unei perechi uriaşe de jeanşi cu scopul creşterii gradului de conştientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din România. Este componenta de implicare socială, proiect gândit împreună cu DHM Company ce stă sub umbra campaniei Jeans4Dreams pentru Asociaţia Copii în Dificultate.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, DHM Company şi al Asociaţiei Varyafin.