COD GALBEN: 21-11-2019 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, local 55...60 km/h in Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 21-11-2019 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 21-11-2019 ora 13 Intre 13:10 si 18:00 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 55-65 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 21-11-2019 ora 12 Intre 12:05 si 18:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...60 km/h in Județul Olt, Județul Vâlcea, Județul Dolj;

Restricţii de circulaţie pe şoseaua Iaşi - Voineşti

Lucrările de modernizare a şoselei Iaşi - Voineşti impun o serie de restricţii de circulaţie pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Calea Galata şi limita dintre Municipiul Iaşi şi Comuna Miroslava începând de astăzi, 18 septembrie, până vineri, 20 septembrie, între orele 22.00 şi 5.00

Lucrările sunt executate de SC Enviro Construct SRL în cadrul unui contract în valoare de 6.311.904 de lei, fără TVA (7.511.165,76 lei, cu TVA).

Lucrările de modernizare se desfăşoară pe lungime de drum de 3,4 kilometri.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iaşi