COD GALBEN: 20-09-2019 ora 14 Intre 14:35 si 16:00 se va semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de 55...60 km/h in Județul Botoşani;

Poliţiştii severineni au reţinut pentru 24 de ore trei tineri din comuna Bălăciţa, bănuiţi de infracţiunea de viol şi complicitate/ Ei au fost identificaţi de oamenii legii imediat de la sesizarea victimei prin SNUAU 112

În data de 10 septembrie a.c.,în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Dr.Tr.Severin.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate aceştia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaşte.

La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din comuna Bălăciţa, jud. Mehedinţi, atât apelanta cât şi aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea celor sesizate.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol, şi viol, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinţi.

Astăzi, 11.09.2019, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE