O societate comercială din Argeş a făcut Spitalului Judeţean Argeş o donaţie în valoare de 56.076, 46 lei. SC COGEME SET RO SRL a donat Secţiei Medicală II produse constând în mobilier medical, dar şi aparatură electronică:

- Măsuţă instrumentar - Troliu FC 2802 - 5 bucăţi
- Frigider - 16 bucăţi
- Suporturi tv - 4 bucăţi
- Aparat aer condiţionat - 12 bucăţi
- Televizoare - 4 bucăţi
- Stativ perfuzie - 30 de bucăţi
- Dulap medical cu 6 compartimente - 15 bucăţi
- Scaune piele - 40 de bucăţi
- Seviciu montaj aparate aer condiţionat

Conducerea Spitalului Judeţean Argeş mulţumeşte societăţii argeşene pentru sprijinul acordat, mediul privat alăturându-se astfel eforturilor depuse de administraţie în asigurarea celor mai bune condiţii în cadrul celei mai mari unităţi medicale din judeţul nostru.