CONSILIUL CONCURENŢEI A AUTORIZAT PRELUAREA ELECTROPLAST SA DE CĂTRE PLATFORMA ROCA

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care compania Platforma ROCA preia Electroplast SA.

Platforma ROCA SA este o companie care oferă servicii pentru revitalizarea afacerilor şi antreprenoriatului românesc, crearea de branduri noi şi recondiţionarea de branduri, prin investiţii în companii aflate în dificultate şi asigurarea unui management specializat.

Electroplast SA este producător român de cabluri electrice din cupru şi aluminiu.

În urma acestei operaţiuni, Platforma ROCA va deţine 60% din capitalul social al Electroplast şi, astfel, controlul unic asupra acestei companii.

Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Septembrie 2019
tel.: 0372.129.710, 021.405.44 29