Individ versus sistem la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri vă aşteaptă la proiecţia filmului UN OM INTEGRU, regia Mohammad Rasoulof. Recompensat cu premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes din 2017, filmul este o poveste despre principii şi despre individ contra sistemului. Filmat pe ascuns în Iran, ulterior interzis în această ţară, aduce în discuţie o temă fierbinte astăzi inclusiv în contextul local: corupţia şi omul aflat în conflict cu sistemul.

Proiecţia va avea loc miercuri, 18 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural "Ion Besoiu".

Sinopsis:
Filmul urmăreşte povestea lui Reza, un bărbat care duce o viaţă modestă alături de soţia şi fiul său, undeva în afara oraşului, câştigându-şi traiul de pe urma creşterii peştilor de apă dulce. O companie privată are interesul de a obţine în orice condiţii pământul din zonă şi este gata să facă orice pentru a-l determina pe Reza să-l vândă. Numai ca Reza nu este un bărbat uşor de înduplecat.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenţi / pensionari) şi se poate achiziţiona online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-a-man-of-integrity-un-om-integru-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural "Ion Besoiu", în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural "Ion Besoiu", cu sprijinul Voodoo Films.

Film cu subtitrare în limba română. N12 (Nerecomandat sub 12 ani)

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.