Decret de decorare semnat de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, 11 septembrie a.c., decretul de decorare a domnului Hubert Legal, fost director general al Serviciului Juridic al Consiliului Uniunii Europene, şi a domnului Dominique Ristori, fost director general al Direcţiei Generale Energie din cadrul Comisiei Europene.

Astfel, în semn de apreciere pentru susţinerea constantă acordată ţării noastre în exercitarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, pentru buna colaborare avută, de-a lungul timpului, cu instituţiile româneşti, Preşedintele României a conferit Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Comandor domnului Hubert Legal, fost director general al Serviciului Juridic al Consiliului Uniunii Europene, şi domnului Dominique Ristori, fost director general al Direcţiei Generale Energie din cadrul Comisiei Europene.