Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez din România propun o cofinanţare de până la 5 000 euro organizaţiilor non-guvernamentale care implementează proiecte privind dezvoltarea durabilă.

Tematicile de anul acesta coincid cu trei dintre cele 17 obiective stabilite de către Organizaţia Naţiunilor Unite, în materie de dezvoltare durabilă : incluziunea socio-economică a comunităţilor vulnerabile, protecţia biodiversităţii acvatice şi aplicarea Convenţiei ONU cu privire la drepturile copilului.

Politica de cooperare internaţională a Franţei acordă o atenţie deosebită organizaţiilor societăţii civile, pe care le consideră actori esenţiali în elaborarea politicilor publice inclusive şi durabile. Astfel, Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez oferă de câţiva ani sprijin tehnic şi financiar pentru punerea în aplicare a proiectelor inovatoare ale ONG-urilor româneşti, precum şi pentru acţiuni de structurare a societăţii civile.

Pentru a afla condiţiile de eligibilitate şi precum alte informaţie, vă rugăm să consultaţi site-ul Ambasadei: https://bit.ly/2OBRdaf

Data limită pentru înscrieri este 2 septembrie 2019.