PREMIILE CONCURSULUI DE COMEDIE ROMANEASCĂ

EDIŢIA A XIV-a, 2019

Teatrul de Comedie anunţă câştigătorii Concursului de Comedie Românească, ediţia a XIV-a. Juriul, format din Adrian Lustig (preşedintele juriului, dramaturg), Lucia Verona (dramaturg), Ioan Cristescu (critic literar), a stabilit următoarele premii:

Premiul I NU SE ACORDĂ

Premiul al II-lea CĂTĂLINA FLORINA FLORESCU - "Am aflat... acum"

Premiul al III-lea HORIA GARBEA - "Ultima iubire a lui Cezar"

Menţiunea I DINU MIHAI - "Invitaţie la D.N.A."

Menţiune II MIHAI GĂLĂŢAN - "Omu´ care-a dezbrăcat-o pă Doiniţa Prioteasa"

Concursul de Comedie Românească este un proiect iniţiat de Teatrul de Comedie în anul 2006, ajuns acum la cea de-a XIV-a ediţie, care îşi propune să identifice şi să premieze cele mai bune texte comice contemporane, scrise de autori români. Premisa concursului este descoperirea de texte inedite care să asigure baza unor montări, încurajând şi stimulând noi generaţii de dramaturgi.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Comedie.