SMS de 2 Euro la 8832 cu textul "Rebecca"

Zâmbetul unui copil va fi redat datorită dumneavoastră! Un simplu SMS îi poate salva viaţa!

Asociaţia "Salvează o inimă" a început o nouă campanie de strângere de fonduri de data aceasta pentru micuţa Toma Rebecca, aceasta fiind diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă.

Micuţa Toma Rebecca de numai 12 ani a fost diagnosticată, in urma unor consultaţii cu scolioză gravă; doctorii recomandându-i mai multe şedinţe de terapie şi utilizarea unui corset tip Milwaukee. După o mai lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele aşteptate de către familie.

În urma unor investigaţii amănunţite la o clinică din Munchen (Poliklinik Klinikumrechts der Isar), doctorul Heiko Koller a diagnosticat-o cu scolioză toraco lombară severă.

Costurile estimative ale operaţiei şi recuperării sunt de 46.500 de euro, bani care sunt imposibil de strâns doar de către familie.

Cum o putem ajuta pe Rebecca?

Cine vrea să îi ofere Rebeccăi o mână de ajutor, poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul "Rebecca". Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/rebecca-toma/ , prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei "Salvează o inimă":

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei)

RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro)

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)

Asociaţia "Salvează o inimă", înfiinţată pe data de 17 decembrie 2012, a reuşit să salveze, până în prezent, peste 250 de copii cu malformaţii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociaţie, s-au alăturat peste 60.000 de persoane şi companii româneşti şi internaţional.

Vlad Plăcintă

Preşedinte - Asociaţia "Salvează o inimă", România