"Homo ludens", expoziţia personală Carmen Olteanu, la Artoteca BMB

Biblioteca Metropolitană Bucureşti găzduieşte, în perioada 7 decembrie 2018 - 7 ianuarie 2019, expoziţia personală a artistei Carmen Olteanu, intitulată "Homo ludens", alături de lucrările elevilor săi de la Fundaţia Cultural-Artistică THOTART.

Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 7 decembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Artoteca din Şoseaua Mihai Bravu nr. 4. Moderator al evenimentului va fi criticul de artă Radu George Serafim.

Doctor în Arte Plastice şi Decorative, Carmen Olteanu are în palmares multiple expoziţii în mai multe judeţe, dar şi în Bucureşti, lucrările ei regăsindu-se în colecţii particulare din ţară şi din străinătate.

"Expoziţia vrea să provoace privitorul spre căutare şi redescoperire a inocenţei şi frumuseţii copilăriei. Lucrările artistei Carmen Olteanu, puse faţă în faţă cu lucrările elevilor săi de la Fundaţia Cultural Artistică THOTART, sunt o confirmare ca specificul omului este să se joace, iar Jocul nu are o finalitate.", afirmă Ana Maria Nilă, curator al expoziţiei.

Artoteca este un spaţiu expoziţional al BMB, deschis tuturor celor interesaţi de luni până sâmbătă; informaţii detaliate la adresa: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare şi lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

Serviciul Comunicare

E-mail: comunicare@bibmet.ro