COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 11-12-2019 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Mureş, Județul Sibiu;

Echipa Pro România Sibiu salută alegerea legitimă a board-ului director la nivel naţional şi priveşte cu încredere în viitor pentru un #Sibiualtfel

20 de membri cu drept de vot au reprezentat echipa Pro România Sibiu la primul congres naţional al partidului Pro România, organizat la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Congresul reprezintă una dintre pietrele de temelie ale acestei noi construcţii politice, de acum fiind deschisă calea afirmării noastre ca alternativă serioasă, viabilă şi cu perspectivele certe ale unei guvernări responsabile. Ne dorim să asigurăm o guvernare orientată spre viitorul acestei ţări şi subordonată doar intereselor naţiunii române.

În prima zi a congresului, respectiv sâmbătă, 20 octombrie, au avut loc o serie de ateliere de lucru şi dezbateri organizate împreună cu societatea civilă, partenerii sociali şi mediul academic, ce au cuprins 14 domenii de interes naţional pentru dezvoltarea României, printre care amintim: fonduri europene, administraţie publică, incluziune socială, politica externă, educaţie, transporturi, justiţie, agricultură, economie, sănătate şi, nu în ultimul rând, digitalizare. Panelurile de discuţii au fost moderate de specialiştii Pro România desemnaţi să elaboreze strategia şi politicile publice ale partidului, după cum urmează: Sorin Cîmpeanu - educaţie şi politică externă, Daniel Constantin - agricultură, Nicolae Bănicioiu - sănătate, Răzvan Cotovelea - fonduri europene, Gabriela Podaşcă - incluziune socială, relaţia cu partenerii sociali şi societatea civilă, Cătălin Nechifor - administraţie publică, Mircea Banias - transporturi şi infrastructură, Ioana Petrescu - economie, Răzvan Mitu - energie, Liviu Stancu - justiţie, Mihaela Frăsineanu - mediu, Augustin Jianu - digitalizare.

Soluţiile discutate vor fi susţinute şi implementate de către specialiştii partidului, pentru ca România să aibă o dezvoltare economică sănătoasă, care să permită venituri decente pentru cetăţeni şi servicii publice de calitate.

Duminică, 21 octombrie, s-a ales conducerea la vârful partidului Pro România, formată din preşedintele Victor Ponta şi cei trei prim-vicepreşedinţi: Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu. Pe această cale, îi felicităm pe liderii aleşi şi îi invităm pe sibieni să se convingă că au de a face cu un adevărat "careu de aşi", o echipă în care primează patriotismul şi profesionalismul. Totodată, menţionăm că, în cadrul congresului, au fost trasate principalele direcţii de acţiune pentru anul viitor.

În următoarea etapă, membrii Pro România vor alege vicepreşedinţii care să completeze echipa de conducere naţională. Apoi, în viitorul apropiat, se vor desfăşura alegeri la nivelul structurilor judeţene şi locale ale formaţiunii noastre politice.

Reiterăm, cu această ocazie, faptul că Pro România îşi doreşte să coopteze oameni competenţi, alături de care să dezvolte un proiect eficient şi de durată, oameni care să fie implicaţi şi să îi reprezinte pe toţi cei care cred în România!

Pro România Sibiu