COD GALBEN: 05-12-2021 ora 10 Intre 05 decembrie, ora 20 – 06 decembrie, ora 08 se va semnala ninsori și intensificări ale vântului COD GALBEN: 05-12-2021 ora 18 Intre 18:45 si 23:00 se va semnala local ceaţă, care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 05-12-2021 ora 18 Intre 18:35 si 23:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Teleorman, Județul Dâmboviţa;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

A început licitaţia pentru înregistrarea sistematică din bani europeni a primelor 194 de localităţi

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a iniţiat procedura de licitaţie pentru Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 194 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT).

ANCPI a publicat joi, 11 octombrie 2018, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunţul cu numărul CN1005022 - "Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 194 de unităţi administrativ-teritoriale".

Finanţarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional - Proiectul major privind "Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România".

Achiziţia se desfăşoară pe 36 de loturi şi se va finaliza cu încheiere de acord cadru/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Bugetul maxim estimat este de 202.300.056 lei.

Anunţul a fost publicat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu nr. 2018/S 196-443574, astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din ţară sau din străinătate care îndeplineşte cerinţele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 noiembrie 2018.

ANCPI a încheiat, pe 26 septembrie 2018, contractul de finanţare a Proiectului major cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Proiectul "Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România" completează obiectivul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT-uri situate în zone rurale ale României.

Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană şi 46.933.673 - cofinanţare de la bugetul de stat.

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare: localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României, localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe şi localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Mai multe informaţii despre proiectul "Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România" puteţi găsi accesând http://www.ancpi.ro/index.php/proiecte-3/por-2014-2020.

Ataşat găsiţi lista celor 194 de unităţi administrativ-teritoriale pentru care a fost demarată procedura de atribuire.

Lista celor 36 de loturi (care cuprind 194 de UAT-uri) scoase la licitaţie de ANCPI:

Nr. lot JUDEŢ UAT-uri:
1 ALBA Unirea, Mirăslău, Mihalţ, Rădeşti, Lunca Mureşului, Lupşa
2 ARGEŞ Rucăr, Lereşti, Sălătrucu
3 ARAD Vinga, Şeitin, Şimand, Hălmagiu, Zărand
4 BACĂU Oituz, Sascut, Blăgeşti, Răcăciuni
5 BIHOR Chişlaz, Balc, Sălard, Abram, Tăuteu, Sârbii, Biharia
6 BISTRIŢA-NĂSĂUD Rebrişoara, Feldru, Nimigea, Şintereag, Uriu
7 BRĂILA Traian, Vădeni, Măxineni, Siliştea
8 BRAŞOV Părău, Moieciu, Ucea, Dumbrăviţa, Viştea
9 BUZĂU C.A. Rosetti, Merei, Ziduri, Vadu Paşii, Poşta Câlnău, Cochirleanca
10 CLUJ Moldoveneşti, Cojocna, Gilău, Apahida
11 CĂLĂRAŞI Chiselet, Chirnogi, Dragalina
12 CONSTANŢA Mihai Viteazu, Istria, Cogealac
13 COVASNA Breţcu, Ojdula, Ozun, Reci, Catalina, Dalnic
14 DAMBOVIŢA Petreşti, Dragodana, I.L. Caragiale, Bucşani, Gura Ocniţei, Lucieni, Răzvad, Ulmi, Mogoşani, Vlădeni
15 DOLJ Poiana Mare, Moţăţei, Leu, Maglavit
16 GALAŢI Şendreni, Vânători, Frumuşiţa, Bereşti Meria, Munteni, Iveşti
17 GIURGIU Ghimpaţi, Băneasa, Comana, Frăteşti, Bucşani
18 HUNEDOARA Dobra, Lăpugiu de Jos, Gurasada, Ilia, Brănişca
19 IALOMIŢA Săveni, Bărcăneşti, Ograda, Traian, Făcăeni
20 IAŞI Miroslava, Erbiceni, Strunga, Popricani, Stolniceni-Prăjescu, Victoria, Ruginoasa
21 MEHEDINŢI Prunişor, Tâmna, Iloviţa, Hinova, Butoieşti, Şimian
22 MARAMUREŞ Mireşu Mare, Ardusat, Sălsig, Gârdani, Suciu de Sus, Cupşeni, Valea Chioarului, Coroieni
23 MUREŞ Cheţani, Sânpaul, Ogra, Cuci, Gheorghe Doja, Bogata, Eremitu, Vătava
24 NEAMŢ Vânători-Neamţ, Borleşti, Petricani, Secuieni, Agapia
25 OLT Radomireşti, Dăneasa, Găneasa, Dobrosloveni, Mihăeşti, Bobiceşti, Fărcaşele, Tătuleşti
26 PRAHOVA Ariceştii Rahtivani, Baba Ana, Dumbrava, Colceag, Valea Călugărească, Păuleşti, Albeşti-Paleologu, Târgşoru Vechi
27 SIBIU Porumbacu de Jos, Arpaşu de Jos, Cârţişoara, Turnu Roşu, Şelimbăr
28 SĂLAJ Ileanda, Gâlgău, Zimbor, Năpradea, Românaşi, Sânmihaiu Almaşului, Lozna
29 SATU-MARE Medieşu Aurit, Pomi, Turulung, Halmeu, Sanislău, Beltiug
30 SUCEAVA Poiana Stampei, Vama, Pojorâta
31 TULCEA Baia, Ceamurlia de Jos, Somova
32 TIMIŞ Margina, Topolovăţu Mare, Denta, Moraviţa, Coşteiu
33 TELEORMAN Drăgăneşti-Vlaşca, Botoroaga, Blejeşti, Măldăeni, Peretu, Troianul
34 VRANCEA Măicăneşti, Vulturu, Sihlea, Rugineşti, Vânători
35 VASLUI Costeşti, Puieşti, Berezeni, Banca, Hoceni
36 VÂLCEA Câineni, Perişani, Racoviţa

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.