COD GALBEN: 19-11-2019 ora 20 Intre 20:15 si 23:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Ialomiţa; COD GALBEN: 19-11-2019 ora 20 Intre 20:10 si 23:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Suceava;

Comunicat de presă

Hilde Brandl: "Gabriela Firea, desfiinţează companiile municipale şi nu mai cheltui aiurea banii bucureştenilor!"

"Doamna Firea, vă solicit să desfiinţaţi de urgenţă cele trei companii municipale pe care le-aţi înfiinţat pentru a prelua serviciile de administrare a străzilor şi parcărilor din Bucureşti. Consiliul General a respins ieri prin vot trecerea acestor servicii către companiile dumneavoastră, iar acest lucru înseamnă că acestea nu au astăzi niciun obiect de activitate", arată Hilde Brandl, preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti.

"Cu toate acestea, în aceste companii se plătesc lunar sute de salarii din banii bucureştenilor, pentru că aţi avut grijă să le umpleţi cu sinecuri de partid", spune liderul liberal.

"Bucureştenii nu îşi permit să plătească aceste sinecuri, în timp ce oraşul se degradează în ritm rapid sub mandatul dumneavoastră. Aţi reuşit în doar doi ani să întoarceţi Bucureştiul la situaţia din anii 90, atunci când gropile erau o prezenţă constantă chiar şi în jurnalele de ştiri, când parcul RATB era vechi şi insuficient şi când mizeria sufoca oraşul", arată Brandl.
"De aproape doi ani aţi făcut toate eforturile pentru a transforma oraşul într-un Phenian european. Singurele proiecte vizibile sunt înfiinţarea acestor companii municipale după model ceauşist şi transformarea instituţiei Primăriei într-o platformă pentru cariera dumneavoastră politică", mai spune Brandl.

"Doamna Firea, în curând numărul problemelor cu care se confruntă bucureştenii va depăşi bugetele de publicitate cu care aţi bugetat companiile municipale. Iar atunci bucureştenii vor înţelege că circul nu poate înlocui o bună-guvernare", încheie Brandl.

Hilde Brandl,

preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri PNL - Bucureşti