COD PORTOCALIU: 24-02-2018 ora 13 Intre 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10 se va semnala temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua

Iustin Cionca (PNL): "Domnule Căprar, tăinuirea încălcării legii este infracţiune!"

Referitor la declaraţia de presă a deputatului Dorel Căprar, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca face următoarele precizări:

"Îi solicit deputatului Dorel Căprar să declare clar, fără echivoc, care sunt acele încălcări flagrante ale legii la care face referire atunci când vorbeşte despre "etajul de vârf de la Consiliul Judeţean". Aşteptăm de la domnul deputat declaraţii corecte, nu insinuări şi afirmaţii mincinoase, făcute de dragul de a atrage atenţia asupra sa. Domnul Căprar ar trebui să atragă atenţia prin ceea ce face pentru Arad şi pentru arădeni, nu prin insinuări tendenţioase. Dacă are dovezi despre activităţi ilegale, îi solicit să nu le tăinuiască, pentru că este infracţiune, ci să le pună la dispoziţia organelor de cercetare penală şi să ne informeze şi pe noi, să luăm urgent măsurile care se impun.

Dacă însă nu are astfel de dovezi şi face declaraţii grave doar de dragul de a apărea în presă, ar trebui să aibă în vedere că statutul pe care îl are, chiar dacă deputatul Căprar este protejat de imunitatea parlamentară, îi pretinde să facă declaraţii responsabile. Consiliul Judeţean nu este PSD, să protejeze infractorii, de aceea eu sunt gata să iau măsuri imediat ce sunt informat despre încălcarea legii, dar informaţiile să fie corecte şi confirmate, nu poveşti populiste şi neadevărate." declară Iustin Cionca.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

14.02.2018