COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate COD GALBEN: 16-01-2018 ora 15 Intre 15:00 si 17:00 se va semnala Precipitații predominant sub formă de ploaie, care favorizează depunerea poleiului in Județul Bihor, Județul Timiş, Județul Arad, Județul Caraş-Severin;

PRECIZARE

Ca urmare a informaţiilor apărute, astăzi, în spaţiul în public, Direcţia Informare şi Relaţii Publice a MAI este împuternicită să transmită punctul de vedere al domnului consilier Valentin Riciu cu privire la acestea:

'În ultima săptămână au apărut în spaţiul public mai multe afirmaţii false şi calomnioase împotriva mea - fie că eram prieten cu Eugen Stan, fie că eram şeful lui.

Astăzi, un post de televiziune afirma că aş avea un dosar penal de înşelăciune. Este o nouă mizerie în ceea ce mă priveşte. Am văzut ştirea şi am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzaţii. Nimic oficial, nicio probă, doar surse.

Situaţia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care îl voi înainta chiar astăzi.'

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE