COD PORTOCALIU: 24-02-2018 ora 13 Intre 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10 se va semnala temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

B U L E T I N I N F O R M A T I V

INTERVENŢII I.S.U. GIURGIU

În perioada 31.10.2017 - 01.11.2017, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 9 situaţii de urgenţă, astfel:

- 3 intervenţii ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienţi au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

- 1 intervenţie - degajare arbore- localitatea Stâlpu;

- 1 intervenţie pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism- localitatea Joiţa;

- 1 intervenţie pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească- localitatea Malu Spart;

- 1 intervenţie pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Malu Spart;

- 1 misiune pirotehnică- municipiul Giurgiu;

- 1 intervenţie pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un container- municipiul Giurgiu.

În data de 31.10.2017, ora 10:41, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Stâlpu în vederea degajării unui arbore căzut pe partea carosabilă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti.

În data de 31.10.2017, ora 16: 45, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Joiţa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă aparţinând Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. După executarea recunoaşterii pompierii au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului în urma căruia a ars izolaţia termică a compartimentului motor în proporţie de 10%. Cauza probabilă a producerii incendiului: efect termic.

În data de 31.10.2017, ora 20: 39, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Malu Spart pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. După executarea recunoaşterii pompierii au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului în urma căruia au ars aproximativ opt tone de lemne pentru iarnă. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

În data de 01.11.2017, ora 00: 24, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Malu Spart pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă aparţinând Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului în urma căruia au ars un tablou electric, un sifonier şi articole vestimentare. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

În data de 31.10.2017, ora 22:55, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu în urma căruia au ars două pubele de gunoi. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

De asemenea, echipajele subunităţilor din cadrul ISU 'Vlaşca' Giurgiu au executat şi o recunoaştere având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoaşterii riscurilor asociate obiectivelor din raioanele de intervenţie, precum şi educarea şi instruirea utilizatorilor asupra modului de acţiune în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguţ Florin
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.