COD GALBEN: 20-02-2018 Intre 07:00 si 13:00 se va semnala Intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 60-70 km/h. in Județul Sibiu; COD GALBEN: 20-02-2018 Intre 05:15 si 11:15 se va semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 60...70 km/h, iar la peste 1700 m peste 80 km/h. in Județul Caraş-Severin;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

'COMUNICAT privind sesizarea organelor judiciare penale cu privire la ilegalitatea actelor emise de către numita Florinda Golu, începând cu data de 10 aprilie 2017 şi Ion Dafinoiu, începând cu data de 15 iulie 2017

Având în vedere sentinţa civilă din data de 7 iulie 2017, pronunţată de către Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul nr. 15002/4/2017 şi sentinţa civilă din data de 14 iunie 2017, pronunţată de către Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, în dosarul nr. 10835/4/2017, prin care se constată că numita Florinda Tinella Golu nu a deţinut calitatea de preşedinte/reprezentant legal al Colegiului Psihologilor din România, am solicitat instituţiilor publice că ne comunice toate actele semnate şi ştampilate de către Florinda Tinella Golu în perioada 10 aprilie 2017 până în prezent, în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România.

Amintim faptul că, având în vedere acţiunile ilegale întreprinse în data de 10 aprilie 2017, care s-au finalizat prin emiterea mai multor acte false, în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România, au fost constituite mai multe dosare de urmărire penală.

Amintim faptul că numita Florinda Tinella Golu, sprijinită de un grup de persoane din mediul universitar (care nu şi-au asumat prin semnătură actele emise) a semnat în mod ilegal acte în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România, parafând cu o ştampilă falsă, confecţionată în mod ilegal, pe care le-a comunicat mai multor instituţii publice, generând o situaţie de blocaj şi dezorganizare la nivel instituţional.

Totodată, numita Florinda Tinella Golu, împreună cu mai multe cadre didactice de la Universitatea din Bucureşti (ex. Avram Eugen, Cătălin Nedelcea, etc.) a încercat să preia controlul sediului şi bunurilor Colegiului Psihologilor din România, cu toate că Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a respins prin sentinţă executorie cererea formulată de către aceasta, inclusiv cererea de acces la REVISAL. În pofida sentinţei judecătoreşti, numita Florinda Tinella Golu a semnat, fără a avea calitatea de reprezentant legal al Colegiului Psihologilor din România, acte ilegale de dezinformare, hărţuire şi chiar de concediere a unor salariaţi ai organizaţiei profesionale, aceste fapte având caracter penal, potrivit prevederilor Codului Muncii. De asemenea, numita Florinda Tinella Golu a semnat acte de convocare ilegale a unor şedinţe ale forurilor de conducere ale Colegiului Psihologilor din România, fără a avea calitatea de reprezentant legal al instituţiei, dezinformând psihologii şi opinia publica cu privire la calitatea sa oficială.

De asemenea, amintim faptul că s-a constituit un dosar de urmărire penală pentru numitului Ion Dafinoiu, motiv pentru care vom solicita instituţiilor publice să ne comunice toate actele semnate şi ştampilate de către numitul Ion Dafinoiu în perioada 15 iulie 2017 şi până în prezent, în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România.

Numitul Ion Dafinoiu a semnat acte, emite documente false şi utilizează o ştampilă falsă, în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România, unele dintre acestea fiind comunicate instituţiilor publice.

Pe numele numitei Florindei Tinella Golu şi a numitului Ion Dafinoiu, există deja constituite câteva dosare de urmărire penală, dintre care unul de către DIICOT, pentru săvârşirea şi/sau înlesnirea comiterii următoarelor fapte penale: fals intelectual, abuz în serviciu, falsificare de instrumente oficiale, folosirea instumentelor false, uzurpare de calităţi oficiale, fraudă informatică şi acces ilegal la un sistem informatic.

Toate aceste acţiuni, întreprinse de către numita Florinda Tinella Golu şi numitul Ion Dafinoiu, au perturbat şi încă mai perturbă în mod grav funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, aducând atingere demnităţii profesionale a membrilor şi a conducerii instituţiei.

Facem apel către toţi membrii organizaţiei profesionale să nu sprijine şi să nu participe la niciuna dintre acţiunile promovate şi solicitate de către numiţii Ion Dafinoiu, Dragoş Iliescu, Doru Dima, Ion Duvac, Laura Cristina Pătruţ sau alte persoane fără calităţi oficiale, în numele şi pe seama Colegiului Psihologilor din România, direct sau prin intermediari.

Colegiul Psihologilor din România
Bucureşti, 3 noiembrie 2017'
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.