COD GALBEN: 16-12-2017 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1500 m, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge și depăși la rafală 80...90 km/h, izolat 100 km/h, spulberând și viscolind zăpada. in Județul Vrancea, Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Suceava;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj şi Habitat for Humanity România au semnat un parteneriat pentru evenimentul de construcţie Big Build 2012

Bucureşti, 24 septembrie 2012 - Camera de Comerţ şi Industrie Dolj şi Habitat for Humanity România au semnat un parteneriat pentru susţinerea celui mai spectaculos eveniment de construcţie accelerată al anului, Big Build 2012.
Suntem bucuroşi să susţinem Big Build în rândul mediului de afaceri şi al membrilor CCI Dolj. Această iniţiativă a Habitat for Humanity va permite mai multor familii din Dolj care au nevoie de locuinţe să aibă parte de un nou început, declară Ştefan Voinea, Director General al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj.
În perioada 1-5 octombrie 2012 are loc a patra ediţie a evenimentului de construcţie accelerată, Big Build. În cadrul acestui eveniment care celebrează Ziua Mondială a Locuirii, se vor construi 5 case noi şi se vor finaliza alte 3 locuinţe începute la Craiova, iar la Oradea se vor construi, simultan, 2 triplexuri, cu participarea apeste 200 de voluntari, angajaţi ai mai multor companii din România şi voluntari din Irlanda de Nord.
Parteneriatul cu Camera de Comerţ şi Industrie Dolj reprezintă pentru noi sprijinul comunităţii de afaceri locale, ceea ce ne confirmă încă o dată faptul că proiectele Habitat for Humanity România sunt apreciate şi susţinute de comunităţile în care activăm şi ne dă puterea de a continua mişcarea Habitat pentru o lume în care toţi oamenii să locuiască decent, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity România.
Despre Camera de Comerţ şi Industrie Dolj
Camera de Comert şi Industrie a judeţului Dolj este o organizaţie neguvernamentală, autonomă, de utilitate publică, având drept scop reprezentarea, apărarea şi susţinerea intereselor membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organisme din ţară şi din străinătate.
Despre Habitat for Humanity România
Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 500.000 de locuinţe pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.000 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.
Pentru informatii suplimentare:
Habitat for Humanity România