COD PORTOCALIU: 24-02-2018 ora 13 Intre 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10 se va semnala temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj organizează Topul Firmelor din judeţul Dolj
- ediţia a XXIV-a -

Continuând tradiţia de peste 20 de ani, cele mai importante companii ale judeţului Dolj au fost sărbătorite, promovate şi premiate, în cadrul unui eveniment de amploare şi de înaltă ţinută ŤGALA TOPUL FIRMELOR, ediţia a XXIV - a ť.

Ediţia cu numărul XXIV organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj a identificat şi premiat cele mai performante companii la nivelul judeţului Dolj în baza rezultatelor economico-financiare însemnate înregistrate în anul 2016, conform unei metodologii complexe prevăzută de lege şi aplicată la nivel naţional.

În clasamentul realizat în acest pe anul 2016, structurat pe domenii, subdomenii de activitate şi clase de mărime, s-au regăsit 1.309 firme laureate pe primele trei poziţii din totalul de 2.327 firme din judeţul Dolj incluse în Top.

Topul firmelor din acest an organizat de noua conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj s-a desfăşurat sub egida "Renaştere, Relevanţă, Prestigiu" - reprezintă cel mai important eveniment de business din regiunea Olteniei.

Noua conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, înţelegând perfect realităţile şi transformările cu care se confruntă mediul de afaceri, felicită companiile din top, angajatorii, principala forţă de susţinere şi de dezvoltare a acestei ţări pentru eforturile depuse şi pentru performanţa de înalt nivel realizată!

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj îşi asumă cu onoare şi responsabilitate rolul şi misiunea de principal motor al susţinerii mediului de afaceri local şi asigură mediul de afaceri de întregul sprijin în eforturile de informare, promovare şi dezvoltare.

Evenimentul din acest an, a fost organizat cu sprijinul sponsorilor, a partenerului principal AL SHEFA FARM şi a partenerului de organizare RAMADA PLAZA Craiova.

Dr. Dragoş Troanţă R. Turculeanu
Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj