COD GALBEN: 16-12-2017 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1500 m, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge și depăși la rafală 80...90 km/h, izolat 100 km/h, spulberând și viscolind zăpada. in Județul Vrancea, Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Suceava;

CURS BNR

EUR
4.6346Up
USD
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Teatrul Nottara şi Asociaţia Vizual vă invită să participaţi luni, 9 aprilie, de la ora 11.00 (sala George Constantin), la întâlnirea cu tema ADEVĂRATUL EU

Teatrul Nottara a găzduit, la Sala George Constantin, luni, 2 aprilie, lansarea programului Descoperă puterea din tine, iniţiat de către Asociaţia Vizual, un proiect de responsabilizare socială şi care se adresează mai ales adolescentelor şi tinerelor cu vârste între 15 şi 28 de ani. Programul va cuprinde o serie de întâlniri / ateliere motivaţionale axate pe dezvoltarea personală.
Asemenea unui actor care caută, în timpul repetiţiilor, drumul spre biografia şi drama personajului pe care îl va interpreta într-un spectacol de teatru, tinerele fete vor fi călăuzite spre descoperirea adevăratului eu".
Prin intermediul acestui proiect, adolescentele şi tinerele femei sunt ajutate să privească viaţa şi societatea din perspectiva asumării propriilor alegeri şi, implicit, a responsabilităţii.
Evenimentele sunt programate în lunile aprilie şi mai: întâlniri / ateliere şi un spectacol de teatru - Marina şi celălalt de Valeria Moretti, cu Cristina Stoica Ivanciuc şi George Alexandru, în regia lui Laurenţiu Calomfirescu (premiera va avea loc miercuri, 25 aprilie).
Amfitrionul proiectului este Diana Lupescu, actriţă şi regizor de teatru.
Invitaţi speciali au fost: Monica Dascălu - prezentator al ştirilor ProTV, Magda Niculescu - Life & Leadership Coach, Rise and Shine Coaching, Marinela Ţepuş - directorul Teatrului Nottara, dr. Minerva Boitan - senator etc. După cum se poate vedea, este vorba de femei cu personalitate, femei care au o carieră şi o viaţă împlinită. Acestora, li se vor alătura şi altele din toate domeniile socio-culturale: sportive, actriţe, crici de teatru, critici literari, medici, manageri etc.
Pentru început, s-a vorbit despre necesitatea unor asemenea programe, despre profesii noi, cum este Leadership Coach, care pătrund şi în ţara noastră şi care ne pot ajuta să ne (re)găsim forţa de a merge mai departe, de a ne descoperi pe noi însene, de a evolua în pas cu vremurile, de a ne elibera de propriile limite pentru a ne construi o carieră sau de a avea un scop în viaţă.
De ce s-a alăturat Teatrul Nottara unui asemenea proiect? Simplu! Pentru că este interesat de o mai puternică implicare în rândul potenţialului public, pentru că acest program are în compunerea sa şi două proiecte teatrale, pentru că este deschis oricărei iniţiative care presupune educaţie şi comunicare.
De ce sunt prezente, la aceste întâlniri, personalităţi feminine cu profesii atât de diferite şi cu un statut bine definit în societate? Pentru că au înţeles faptul că trebuie să împărtăşească şi altora ceea ce au acumulat, ceea ce le-a ajutat să devină independente şi sigure pe sine. Pentru că au înţeles faptul că tinerele au nevoie de modele, de adevăratele modele şi nu de cele contrafăcute.
Adevărul este că începem să ne pierdem reperele într-o lume tot mai confuză. Programul iniţiat de Asociaţia VIZUAL le însoţeşte pe tinerele fete într-un demers care le va ajuta să-şi răspundă la întrebări de genul: Cine sunt eu? Cine vreau să fiu? Ce e important în viaţa mea?
De ce un program adresat tinerelor? Pentru că sunt cele mai vulnerabile, cele mai expuse tentaţiei de a răzbi în viaţă fără efort sau cu un efort minim, pentru că sunt cel mai uşor de sedus şi de manipulat. În acest context, Asociaţia Vizual şi Teatrul Nottara încearcă să (re)pună în discuţie câteva sintagme care par că şi-au pierdut consistenţa: După ce principii ne ghidăm în viaţă şi care sunt valorile societăţii contemporane? Dorim să avem o viaţă echilibrată, cu repere solide?
Atelierele noastre de lucru continuă luni, 9 aprilie, la Teatrul Nottara (Sala George Constantin), ora 11.00.
Provocarea pe care cei doi specialişti - Magda Niculescu, Life & Leadership Coach, Rise and Shine Coaching şi Mugur Ciumăgeanu, psiholog - o lansează este:
ADEVĂRATUL EU - Misiunea personală
Cât din ceea ce sunt e împrumutat de la alţii şi cât e autentic eu"?
Cum să mă descătuşez, astfel încât să fiu eu-eu?
Ne-am născut pentru un scop anume fiecare?
Care este acela, cum îl pot afla şi cum să nu-l ratez?
Invitatele speciale sunt: Monica Dascălu - prezentator al ştirilor ProTV, Gabriela Szabo - atlet de renume mondial, Ioana Avădani - Director al Centrului pentru Jurnalism Independent, Marinela Ţepuş - directorul Teatrului Nottara, dr. Minerva Boitan - senator etc.
PROGRAMUL URRMĂTOARELOR ÎNTÂLNIRI
28 aprilie, ora 11.00, Hotel Novotel
CINE VREAU SĂ FIU? - Cum să-mi revendic puterea?
Cum pot să învăţ să fiu un nou eu, cel pe care mi-l doresc să fiu?
Cum să transform durerea şi necazul în putere creatoare de bine?
Este adevărat că atragi ceea ce eşti?
14 mai, ora 11.00, Teatrul Nottara
CE E IMPORTANT ÎN VIAŢĂ? - Principii şi valori pentru o viaţă împlinită
Care sunt valorile societăţii contemporane şi cât de multă mulţumire aduc?
Care sunt cele mai importante valori?
Ce merita cu adevărat să urmăreşti în viaţă?
La fiecare dintre ateliere vor participa artişti, profesori, sportivi, lideri ai societăţii civile, medici, cercetători, manageri cu performanţe în afaceri, scriitori, jurnalişti, elevi şi studenţi.
Parteneri ai programului Descoperă puterea din tine: ART ACT MAGAZINE şi Adevărul
Intrarea este liberă.
Mai multe detalii pe pagina de Facebook a Asociaţiei: http://www.facebook.com/AsociatiaVizual
şi
http://www.riseandshinecoach.com/
Pentru detalii şi informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la
tel: 0722.474.379
e-mail: roxana@asociatiavizual.ro
persoana de contact: Roxana Buşu
Sursa: Administrația Națională de Meteorologie
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.