COD GALBEN: 16-12-2017 ora 17 Intre 17:00 si 23:00 se va semnala În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1500 m, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge și depăși la rafală 80...90 km/h, izolat 100 km/h, spulberând și viscolind zăpada. in Județul Vrancea, Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Suceava;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

Urmare a solicitărilor reprezentanţilor mass-media şi a membrilor PMP Constanţa, referitor la declaraţiile deputatului independent Elena Udrea, privind meritele grupării Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului şi a judeţului Constanţa, Partidul Mişcarea Populară Constanţa face următoarele precizări:

- Declaraţiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă şi nu reprezintă punctul de vedere al Constănţenilor.

- Partidul Mişcarea Populară Constanţa se delimitează în totalitate de declaraţiile acesteia.

Considerăm că gruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constănţenilor şi a blocat dezvoltarea, atât a municipiului cât şi a judeţului.

Dacă astăzi, municipiul (ŞI STAŢIUNEA MAMAIA) cât şi judeţul arată deplorabil, este tot vina grupării Mazăre-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa, sunt oamenii de casă ai acestora şi sunt crescuţi politic de PSD.

PMP Constanţa va rămâne un adversar de temut al grupării Mazăre-Constantinescu şi se va bate pentru constănţeni până la înlăturarea întregii grupări din structurile administraţiei locale şi judeţene.

Vicepreşedinte PMP,
Claudiu-Iorga Palaz