Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' Sibiu

 •  Comunicate
40 afişări

Cartea 'Personalități de referință ale Sibiului' se lansează în cadrul unei gale oficiale

b42206ed-aa42-47e6-b848-2c5cec2951bf

Cartea 'Personalități de referință ale Sibiului' se lansează vineri, 24 noiembrie 2017, la Teatrul Gong, în cadrul unui eveniment care reunește oameni reprezentativi ai orașului nostru, personalități de elită din Sibiu, care povestesc într-o culegere de interviuri, despre cariere, despre principii morale, despre modele și începuturi dificile, lăsând, intenționat, să se vadă și latura umană a lor, vorbind despre familie, despre timpul liber, despre idealuri și bucurii.

Vor fi prezente personalități din cultură, administrație, politică, antreprenori, oameni din media, dar și din justiție, sport, învățământ sau din domeniul medical.

'Sibienii, asemenea unor pioni pe o tablă de șah se află într-o perfectă armonie, având mentalități, scopuri și idealuri comune. Așezați unul lângă celălalt, pionii din această carte, formează un cordon puternic de apărare, de sprijin și de propulsare. Prin abordarea lor constructivă și unitară au făcut din orașul nostru unul dinamic, modern, democrat, deschis noului. Pionii sunt sufletul jocului, iar acești pioni, ale căror interviuri și povești de viață le puteți citi în carte, au demonstrat că sunt un etalon al armoniei într-un context multicultural, multietnic și multireligios.', a precizat Ioana Bărbulescu, editorul cărții.

Proiectul s-a desfășurat sub egida Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu, care s-a alăturat, ca un garant al calității, sprijinind întreg procesul editorial.

'Dinamica de dezvoltare a unui oraș poate fi măsurată în multe variabile, însă cea mai bună unitate de cuantificare este calitatea oamenilor care formează o comunitate', menționează Teodor Boantă, coautor, reprezentant ULBS.

În cadrul galei oficiale, care va începe la ora 18:00, fiecare personalitate va primi un exemplar din carte. Lansarea va fi presărată de momente artistice, începând cu recitalul Cvartetului Intermezzo și continuând, cu o pauză antrenantă, oferită de Clubul de dans, Forever Dance și încheind cu un scurt concert de colinde, interpretat de Corul Facultății de Teologie 'Andrei Șaguna', toate prezentate de actrița Gabriela Neagu.

Evenimentul va fi urmat de un dineu în foaierul Teatrului Gong, pregătit cu multă imaginație și bun gust de specialiștii Restaurantului Joben, asortat cu vinuri spumante și liniștite oferite de 'Wine not?' de la crama Recaș și cu o cafea expresso de la 'Atelierul de cafea' prin partenerul local Museum Cafe. Pe tot parcursul dineului, formația Harmony și interpretul de muzică populară Cătălin Pilea vor întreține atmosfera.

'Personalități de referință ale Sibiului' este un proiect demarat de agenția Etern Advertising, în colaborare cu Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe