Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Cartea 'Personalităţi de referinţă ale Sibiului' se lansează în cadrul unei gale oficiale

Cartea 'Personalităţi de referinţă ale Sibiului' se lansează vineri, 24 noiembrie 2017, la Teatrul Gong, în cadrul unui eveniment care reuneşte oameni reprezentativi ai oraşului nostru, personalităţi de elită din Sibiu, care povestesc într-o culegere de interviuri, despre cariere, despre principii morale, despre modele şi începuturi dificile, lăsând, intenţionat, să se vadă şi latura umană a lor, vorbind despre familie, despre timpul liber, despre idealuri şi bucurii.

Vor fi prezente personalităţi din cultură, administraţie, politică, antreprenori, oameni din media, dar şi din justiţie, sport, învăţământ sau din domeniul medical.

'Sibienii, asemenea unor pioni pe o tablă de şah se află într-o perfectă armonie, având mentalităţi, scopuri şi idealuri comune. Aşezaţi unul lângă celălalt, pionii din această carte, formează un cordon puternic de apărare, de sprijin şi de propulsare. Prin abordarea lor constructivă şi unitară au făcut din oraşul nostru unul dinamic, modern, democrat, deschis noului. Pionii sunt sufletul jocului, iar aceşti pioni, ale căror interviuri şi poveşti de viaţă le puteţi citi în carte, au demonstrat că sunt un etalon al armoniei într-un context multicultural, multietnic şi multireligios.', a precizat Ioana Bărbulescu, editorul cărţii.

Proiectul s-a desfăşurat sub egida Universităţii 'Lucian Blaga' din Sibiu, care s-a alăturat, ca un garant al calităţii, sprijinind întreg procesul editorial.

'Dinamica de dezvoltare a unui oraş poate fi măsurată în multe variabile, însă cea mai bună unitate de cuantificare este calitatea oamenilor care formează o comunitate', menţionează Teodor Boantă, coautor, reprezentant ULBS.

În cadrul galei oficiale, care va începe la ora 18:00, fiecare personalitate va primi un exemplar din carte. Lansarea va fi presărată de momente artistice, începând cu recitalul Cvartetului Intermezzo şi continuând, cu o pauză antrenantă, oferită de Clubul de dans, Forever Dance şi încheind cu un scurt concert de colinde, interpretat de Corul Facultăţii de Teologie 'Andrei Şaguna', toate prezentate de actriţa Gabriela Neagu.

Evenimentul va fi urmat de un dineu în foaierul Teatrului Gong, pregătit cu multă imaginaţie şi bun gust de specialiştii Restaurantului Joben, asortat cu vinuri spumante şi liniştite oferite de 'Wine not?' de la crama Recaş şi cu o cafea expresso de la 'Atelierul de cafea' prin partenerul local Museum Cafe. Pe tot parcursul dineului, formaţia Harmony şi interpretul de muzică populară Cătălin Pilea vor întreţine atmosfera.

'Personalităţi de referinţă ale Sibiului' este un proiect demarat de agenţia Etern Advertising, în colaborare cu Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu.
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.