Comunicat de presă - PSD Bihor

•  Comunicate
323 afişări

Duminică, 12 Noiembrie, un grup de 65 de tineri social democrați bihoreni a participat, la București, la congresul TSD.

e54b8bf8-db9d-40a5-9e61-4612752cfd01

Cu ocazia acestui eveniment, grupul nostru a votat pentru reconfirmarea în funcția de președinte al TSD a lui Gabriel Petrea. Astfel, acesta va conduce organizația de tineret a social democraților români pe durata a încă unui mandat de doi ani.

Considerăm, alături de majoritatea participanților, că activitatea lui Gabriel Petrea în funcția de președinte a dus la revigorarea TSD, la o conducere colegială și consensuală, la un dialog amplificat și consolidat cu tinerii, atât cei din PSD, cât și cei care nu sunt membri de partid. Acestea sunt doar câteva motive, pentru care am susținut realegerea sa.

De asemenea, un moment de mândrie pentru delegația tinerilor bihoreni l-a constituit prezentarea, în plenul congresului, a raportului de activitate susținut de către europarlamentarul TSD, Emilian Pavel, fost președinte al TSD Bihor în perioada 2006-2015, și actual președinte executiv al PSD Bihor.

Europarlamentarul anului la categoria ocuparea forței muncă, și nominalizat la o a doua categorie — promovarea egalității de gen, Emilian Pavel a prezentat o activitate bogată, despre care puteți găsi mai multe detalii pe blogul său, www.emilianpavel.ro, și a mulțumit tuturor colegilor tineri care l-au susținut și îl susțin în munca sa, și care au contribuit la obținerea acestor rezultate pe care le considerăm ca fiind remarcabile.

La nivelul județului Bihor ne propunem în continuare să promovăm în rândul tinerilor valorile de stânga în care credem, și care ne-au adus în TSD și în PSD, valori precum justiție socială, solidaritate și egalitatea de șanse.

Octavian Andrei Caciora, președinte TSD Bihor

Trimite-ne comunicatul tau