Comunicat de presă - PSD Bihor

 •  Comunicate
323 afişări

Duminică, 12 Noiembrie, un grup de 65 de tineri social democrați bihoreni a participat, la București, la congresul TSD.

e54b8bf8-db9d-40a5-9e61-4612752cfd01

Cu ocazia acestui eveniment, grupul nostru a votat pentru reconfirmarea în funcția de președinte al TSD a lui Gabriel Petrea. Astfel, acesta va conduce organizația de tineret a social democraților români pe durata a încă unui mandat de doi ani.

Considerăm, alături de majoritatea participanților, că activitatea lui Gabriel Petrea în funcția de președinte a dus la revigorarea TSD, la o conducere colegială și consensuală, la un dialog amplificat și consolidat cu tinerii, atât cei din PSD, cât și cei care nu sunt membri de partid. Acestea sunt doar câteva motive, pentru care am susținut realegerea sa.

De asemenea, un moment de mândrie pentru delegația tinerilor bihoreni l-a constituit prezentarea, în plenul congresului, a raportului de activitate susținut de către europarlamentarul TSD, Emilian Pavel, fost președinte al TSD Bihor în perioada 2006-2015, și actual președinte executiv al PSD Bihor.

Europarlamentarul anului la categoria ocuparea forței muncă, și nominalizat la o a doua categorie — promovarea egalității de gen, Emilian Pavel a prezentat o activitate bogată, despre care puteți găsi mai multe detalii pe blogul său, www.emilianpavel.ro, și a mulțumit tuturor colegilor tineri care l-au susținut și îl susțin în munca sa, și care au contribuit la obținerea acestor rezultate pe care le considerăm ca fiind remarcabile.

La nivelul județului Bihor ne propunem în continuare să promovăm în rândul tinerilor valorile de stânga în care credem, și care ne-au adus în TSD și în PSD, valori precum justiție socială, solidaritate și egalitatea de șanse.

Octavian Andrei Caciora, președinte TSD Bihor

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe