Comunicat de presă - PNL Arad

•  Comunicate
32 afişări

Sergiu Bîlcea (PNL): 'Primarii PNL ies în stradă pentru arădeni, PSD iese în stradă pentru Dragnea!'

bd20bc0c-083f-4335-a617-f9b94a72f2e8

Parlamentarii PSD demonstrează că nu pot să depășească trista condiție de 'yes-man' la București și că nu reprezintă interesele arădenilor, ci interesele de partid.

'Deputatul Tripa este figura cea mai tristă dintre acești parlamentari, cel care a fost probabil păcălit să iasă cu un mesaj împotriva arădenilor. Domnul Tripa nu înțelege nimic din administrație, compară tot felul de cifre care nu au legătură una cu alta și atacă primarii PNL. Decizia Guvernului PSD de a tăia banii de investiții ai administrației locale a fost criticată de primarii din toate partidele politice. Pesediștii care înțeleg administrație au băgat capul în pământ de rușine și fug de acest subiect. Primarii liberali din Arad au protestat justificat față de intenția guvernării PSD de a centraliza fondurile, de a lua bani administrației locale pentru a-i împărți apoi după criterii politice.

Diferența între noi este aceasta: primarii PNL ies în stradă pentru arădeni, PSD iese în stradă pentru a-l apăra pe Dragnea de justiție! Deputatul Tripa a confirmat că în mintea pesediștilor, primarii pot fi cumpărați prin mărirea salariilor, așa cum au fost cumpărați parlamentarii, care au primit salarii mari și sume forfetare umflate. Mă bucur că primarii demonstrează că legătura lor puternică este cu comunitatea, cu oamenii, nu cu cei care vor să îi cumpere cu bani publici.

Arădenii au văzut ce înseamnă să depinzi de guvernarea PSD: la alocările prin PNDL, cu care se laudă parlamentarii PSD de Arad, suntem pe locul 35 din 41 de județe, în timp ce la contribuții, suntem pe primele 10 locuri. De aceea primarii, arădenii vor să depindă de ceea ce producem noi la Arad, să ținem fondurile acasă, nu de decizia celor de la București, a celor de la PSD.

Deputatul Tripa ar trebui să înțeleagă că banii pe care îi alocă Guvernul sunt colectați tot din munca oamenilor din comunitățile locale, nu îi produce PSD-ul. Arădenii care contribuie masiv la acest buget central știu că sunt banii lor și cer respect, dar tot ce primesc este disprețul PSD, susținut și apărat de deputații Tripa, Căprar și Todor și de senatorul Fifor. În schimb, domnul Tripa alege să folosească un limbaj jignitor și să încerce să manipuleze. Este suficient să citești cum domnul Tripa critică de zor unele alocări bugetare ale Consiliului Județean din trecut, dar pe care el le-a votat în calitate de consilier județean, pentru a înțelege nivelul de minciună la care se pretează', a spus Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.

14 .11.2017

Departamentul de Comunicare al PNL Arad