Comunicat de presă - Guvern

30 afişări

Întrevederea vicepremierului Ciolacu cu președintele Parlamentului Georgiei

eae5edb9-9677-4ce2-af68-28fff6629ef7

Viceprim-ministrul Ion Marcel Ciolacu a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegație condusă de președintele Parlamentului georgian, Irakli Kobakhidze.

Cu acest prilej, cele două părți au discutat despre posibilitatea identificării oportunităților de dezvoltare economică dintre România și Georgia, punând accentul pe importanța dezvoltării rutelor de transport și energie de-a lungul coridorului Marea Neagră — Marea Caspică.

Totodată, vicepremierul Ion Marcel Ciolacu a reafirmat sprijinul României în ceea ce privește aspirațiile europene și euro-atlantice ale Georgiei. De altfel, România a fost prima țară membră UE care a ratificat Acordul de asociere între Uniunea Europeană și Georgia.

În 2017, România și Georgia celebrează 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice.

Biroul de presă al Guvernului

Trimite-ne comunicatul tau