Comunicat de presă - Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa

08.11.2017

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa si Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport în parteneriat cu Inspectoratul şcolar Judeţean, Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi Federaţia Sportul pentru Toţi, organizează în data de 11 noiembrie 2017 ora 10.00 Crosul Dobrogei, activitate ce face parte integrantă din programul naţional 'Campionii României în şcoala, liceu şi universitate'.

Programul activităţii sportiv-educative:
- Crosul se desfăşoară , Sâmbătă, 11.11.2017, pe traseul: Startul din piaţeta ,,Perla Mamaia,, - Sosirea la piaţeta ,,Cazino,,.

- Prezenţa sportivilor , elevilor si a profesorilor este la ora 9.30., pe platoul din piaţeta ,,Perla,, Mamaia, iar startul se dă la ora 10.00 pentru elevi şi profesori şi ora 11.00 startul pentru studenţi

- Competiţia se adresează elevilor din ciclul gimnazial, fete şi băieţi, şi profesorilor de educaţie fizică şi sport din unităţile de învăţământ preuniversitar şi studenţilor din cadrul Univesităţii Ovidius

- Invitaţi speciali: doamna Elena Frîncu şi domnul Ilie Floroiu

Mulţumim pentru sprijin în organizare d-nei Decan a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport Mirela Damian, d-nei Inspector de Specialitate Educaţie Fizică şi Sport Elena Hanu, d-nului preşedinte al Federaţiei Sportul pentru Toţi Alin Larion, d-nei director executiv al Direcţiei de Relaţii Internaţionale şi Organizare Evenimente Mihaela Popescu şi d-nei director Direcţia de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şi Învăţământ Mihaela Petrachi.

Vă aşteptăm alături de noi !

Cu deosebită consideraţie,

Director Executiv Consilier Sport