Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

 •  Comunicate
62 afişări

ULBS sărbătorește 10 de la înființarea primului Institut Confucius din România

028fd10a-bec5-4a2f-ae1c-a5a9b5067ece

Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu va sărbători 10 ani de la înființarea primului Institutul Confucius din România, printr-o serie de manifestări la care vor lua parte peste 40 de invitați din țară și străinătate.

În 3 și 5 noiembrie, la Sibiu vor fi prezenți reprezentanți ai celor trei Institute Confucius din România — Universitatea București, Universitatea 'Babeș Bolyai' din Cluj și Universitatea Transilvania din Brașov — precum și din invitați din cadrul Confucius Institute din opt universități din străinătate: Beijing Language and Culture University (China), Havana University (Cuba), University Cattolica Milan (Italia), Kansai Gaidai University (Japonia), Suez Cannal University (Egipt), Western Michigan University (SUA), University of Bonn (Germania), La Rochelle University (Franța).

În cadrul International Conference on Excellence and Sustainability in Education and Culture vor participa, de asemenea, reprezentanți ai autorităților locale, Ministerului Educației Naționale perecum și ai Ambasadei Chinei la București.

'Suntem mândri de faptul că Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu a fost cea care a înființat primul Institut Confucius din România. Iar în cei zece ani am reușit să extindem acest proiect și în cadrul altor universități din țară. În același timp, Institutul Confucius din cadrul ULBS a avut o contribuție esențială în procesul de internaționalizare pe care Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu l-a dezvoltat în ultimii ani', a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Teodor BOANTĂ

'Lucian Blaga' University of Sibiu

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe