COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 07:55 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Braşov; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 07:45 si 10:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Teleorman; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 07:40 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Maramureş, Județul Sălaj, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 07:40 si 10:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Covasna, Județul Sibiu; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 07:30 si 09:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Suceava; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 06:00 si 09:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 06:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Prahova, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita;

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP: 'Simpla schimbare a directorilor de la Metrorex nu rezolvă siguranţa circulaţiei cu metroul'

Partidul Mişcarea Populară susţine că simpla schimbare a directorilor de la Metrorex nu rezolvă siguranţa circulaţiei cu metroul. 'Vieţile şi destinele cetăţenilor capitalei ar fi mai în siguranţă dacă PSD ar părăsi cât mai curând guvernarea. Nu poţi să arunci vina pentru un incident de la metrou pe unul sau pe câţiva directori când tu, PSD, ai fost la putere cinci ani din ultimii şase.
Am remarcat elanul noului ministru pesedist al Transporturilor în a demite directorii companiilor de transport pe care le are în subordine, dar cei demişi tot de partidul-stat fuseseră numiţi', a declarat Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP.

În opinia acestuia, 'este inadmisibil să punem vieţile oamenilor în pericol şi să se întâmple evenimente ca cel de azi dimineaţă, când un tren de metrou a rămas blocat între staţii'.

Liderul Grupului parlamentar al PMP din Camera Deputaţilor îi cere ministrului Felix Stroe să comunice măsurile de fond pe care le-a dispus, 'astfel încât asemenea incidente să nu mai aibă loc şi transportul cu metroul să nu pună în pericol vieţile bucureştenilor'.