Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

 •  Comunicate
668 afişări

Laboratorul de Antreprenori - Program de educație antreprenorială la ULBS

f9de1f56-f28b-4714-8668-daefe6cff5c1

Studenții sibieni vor avea oportunitatea de a participa gratuit la un program de educație antreprenorială dezvoltat și implementat în cadrul Universității 'Lucian Blaga' din Sibiu

În perioada octombrie — decembrie 2017 Universitatea 'Lucian Blaga din Sibiu' redeschide Laboratorul de Antreprenori, un program de educație antreprenorială dedicat studenților și tinerilor sibieni care doresc să facă primii pași înspre dezvoltarea propriei afaceri. Laboratorul de Antreprenori, aflat la cea de-a doua ediție, cuprinde un program complet de educație antreprenorială, adaptat la nevoile de dezvoltare personală și profesională ale tinerilor și la exigențele pieței.

Tinerii vor parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri și vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele și competențele antreprenoriale, participând la o serie de workshop-uri și activități care abordează o varietate de teme: cercetare de piață, modele de business, plan de afaceri, branding și promovare, design thinking, teambuilding. Pe tot parcursul programului, participanții vor beneficia de mentorat de la antreprenori din comunitatea sibiană. Totodată, tinerii vor participa la o serie de evenimente pe tema antreprenoriatului și vor avea ocazia să intre în dialog cu antreprenori de succes și specialiști din mediul de afaceri din România.

'Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu continuă să pună în aplicare strategia sa de deschidere către comunitate și către mediul socio-economic. Dorim să le oferim studenților noștri o experiență de învățare complexă care să îi ajute să își dezvolte cunoștințele și competențele antreprenoriale și să îi motiveze să își pună în valoare talentul, imaginația și creativitatea pentru a-și transforma ideile în afaceri care vor contribui în viitor la dezvoltarea economiei.'' (Prof. univ. dr. Livia Ilie, Prorector — Strategie Organizațională și Financiară, Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu)

Despre Antreprenoriat cu Liviane Tane Lucian Hanea — Primul eveniment din cadrul Laboratorului de Antreprenori

Primul eveniment motivațional din cadrul Laboratorului de Antreprenori, va avea loc miercuri, 18 octombrie, în Aula Facultății de Drept, Calea Dumbrăvii N. 34. Tinerii vor avea ocazia să afle mai multe informații despre antreprenoriat și provocările asociate cu dezvoltarea unei afaceri în România de la doi antreprenori de success, Liviana Tane (The Nest, București) și Lucian Hanea (H&H Consulting, Sibiu). Ce doi invitați vor împărtăși experiențele personale și îi vor provoca pe tineri să își exploreze potențialul de a-și dezvolta propria afacere.

Laboratorul de Antreprenori este un program dezvoltat în cadrul Societății Antreprenoriale Studențești EduHub ULBS care își propune să susțină și să dezvolte inițiative antreprenoriale studențești și un ecosistem antreprenorial, prin consolidarea relațiilor cu comunitatea locală și de afaceri pentru a genera valoare economică și socială.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe