COD PORTOCALIU: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:15 si 16:10 se va semnala averse torențiale care vor cumula local 35...45 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, in Județul Arad, Județul Bihor, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:00 si 16:30 se va semnala averse care vor cumula local 25...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici in Județul Alba, Județul Alba; COD GALBEN: 22-08-2019 ora 15 Intre 15:00 si 16:30 se va semnala averse care vor cumula local 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice in Județul Arad, Județul Arad, Județul Bihor, Județul Hunedoara; COD PORTOCALIU: 22-08-2019 ora 14 Intre 14:50 si 16:00 se va semnala averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și posibil medii in Județul Arad, Județul Bihor, Județul Bihor, Județul Hunedoara;

Asociaţia Job în Sibiu a inaugurat un loc de joacă la Zlagna

* La şcoala din Zlagna mai învaţă doar 12 copii şi există o singură învăţătoare.
* Pe platforma GALANTOM s-au strâns din donaţii 12.434 RON.
* unele femei şi-au donat rochiile de mireasă care ulterior au fost valorificate

Asociaţia Job în Sibiu a inaugurat duminică, 15 octombrie, un loc de joacă în curtea unei şcoli din satul Zlagna - judeţul Sibiu.

Pentru finalizarea proiectului a fost necesar un an de pregătiri financiare şi mobilizarea unui număr de aproximativ 10 voluntari care au ajutat la igienizarea şi nivelarea terenului, aducerea de pietriş, montarea leagănelor şi a toboganului. Coordonarea lucrărilor a fost realizată de domnul Sandu Simion. Imediat după ce porţile şcolii s-au deschis, copii au intrat nerăbdători în noul loc de joacă şi l-au testat cu mare bucurie.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Asociaţia Job în Sibiu a mai derulat proiecte la această şcoală şi au fost un real succes. Elevii au primit cadouri, au împodobit bradul şi au realizat o excursie la Târgul de Crăciun din Sibiu unde s-au dat pe maşinuţe, au servit o masă caldă şi s-au fotografiat.

O altă surpriză a fost o vizită la Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu.(jobinsibiu.ro/campanii)

Asociaţia "Job în Sibiu" vine în ajutorul fiecărui om care îşi caută un loc de muncă şi are nevoie de consiliere de calitate. Te punem în legătură directă cu angajatorul şi avem grijă ca CV-ul tău să arate impecabil.