Comunicat de presă - IPJ Sibiu

•  Comunicate
28 afişări

BULETIN DE PRESĂ Reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe

91064b1a-e609-48d7-a8fd-9bdc9de0f792

În data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în satul Armeni, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, în data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 21,00, în localitatea Armeni, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu un alt client al barului în care se afla, l-a lovit pe acesta din urmă cauzându-i vătămări corporale fără a-i pune viața în pericol. Bărbatul agresat, localnic în vârstă de 32 de ani, a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

Astfel, în data de 12 octombrie, polițiștii au dispus continuarea urmăririi penale față de agresor, care a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 13 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

Bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează